X     

nagyon foglak szeretni

Ide most azt kell írnom, hogy jól döntöttél. A következő levél címzettjei között már ott leszel, ez biztos. Ha addig is bármi probléma lenne, elérsz a hello {kackac} hispan {pint} hu címen.

for foréjn langvidzs uzersz: tenksz for trájing, szákszessz

hogy addig se unatkozz...

Tallózhatod az eddig kiküldött leveleket, mert nem vagyok egy önző ember:

2023.11.11. • 🤔 Választásaink poklának kedves kis bugyrai

2023.07.17. • 😢 66 dolog bánt engemet...

2023.04.17. • 😎 Nem én vagyok a hibás...

2023.04.04. • 💇 Legyél gusztább megrendelő...

2023.03.25. • 📧 Elfogtunk egy autorespondert...

2023.03.20. • ⚗️ Mikor kell alkímiát tanulni?

2023.02.21. • 🪖 Mikor lesz vége a háborúnak?

2022.11.12. • 😊 tipplista, ha a nárcisztikus az új normális

2022.10.29. • 🔮 veszélyben a karrierünk? (a marketing alapjai is változnak)

2022.10.05. • 🍂 három változás, amit lehet, hogy nem követtél

2022.09.30. • 💸 pénzügyekben senki és mindenki őrült

2022.07.22. • 🤖 a gép szerint ez van Edina, Enikő és Balázs fejében

2022.07.22. • 🙊 három káromkodós, de hasznos kérdés

2022.07.11. • 👩‍🦰 KATA light

2022.07.05. • 🎵 utálat és szeretet: tiktok ügyek és példák

2022.06.20. • 🤖 mielőtt kopogás nélkül rádnyit a jövő...

2022.06.01. • 🖼️ [13 plakát] ma nem kell olvasnod

2022.05.09. • 🥣 beleköpés a betűlevesbe

2022.03.17. • 👅 nyelves puszi (és más evolúciós kérdések)

és egy ráadás extra...

Itt egy ajándék. Alább egy tuti levél, amit bármilyen termék esetében, bármilyen célközönséggel és bármilyen piacon biztosan sikerrel alkalmazhatsz:


From: hispan <hello@hispan.hu>
Sent: Tuesday, February 31, 2022 4:30 PM
To: you <you@yourdomain.yourcountry>
Subject: 1.564.324 tipp és gyakorlati példa ahhoz, hogy nagyon, de nagyon, és valószínűleg még annál is jobban, ahogyan a versenytársak álmodnak róla (de megelőzheted őket akár már tegnap)
[CSAK MAHOLNAPTEGNAP]

{DYNOSAUR BIRD AJNÁLAT}

1.564.324 tipp és gyakorlati példa ahhoz, hogy nagyon, de nagyon, és valószínűleg még annál is jobban, ahogyan a versenytársak álmodnak róla (de megelőzheted őket akár már tegnap)

(+ 999 pontos checklista)

Szeretnéd, hogy Te, Céged és szeretteid a legesleg, de boldogan és olcsón, minden téren, most és azonnal, kiszámíthatóan, de a versenytársaknál szinte hihetetlenül sokkal jobban? És mindeközben még nyaralás, orgazmus és ingyentesla? Ha te sem hiszed el, olyan vagy, mint én voltam, de aztán valami megváltozott, és én most itt, te meg (még) nem (de lehetsz!).

Volt már olyan érzésed, hogy a konferencián, vagy a liftben, amikor melletted ül vagy áll, de párnába folytanád, mert a szomszéd nője mindig zöldebb? Letargikus lendülettel azonosulnál vele, de nem szeretnéd végigjárni az utat, amin vélhetően inkább majd csak gurulhatsz (kerekesszékkel), mert belerokkansz? No offense, ez egy akadálymentes levél.

Folyamatosan úgy érzed, hogy reggel este, de este reggel, és csak kapkodod a fejedet a gyorsan változó piaci viszonyok között? Cégeden dolgoznál, de a helyzet folyton eszkalálódik, és így inkább mindig csak a munkatársad villáját rángatod ki a dugaljból? Arról álmodtál, hogy majd az ideg b*sz szét, ehelyett az egyenáram monotonitása rázza habtested másodpercenként 50 hz frekvenciával?

Arany János mondta egyszer, hogy indokolatlan irodalmi utalásnak leiratkozás a vége, de ki ne tudná, hogy ez az állítás még ma is hamis? Ezt hallod, ha kinyitod a csapból folyó hatósági áras bélszínt, és more and more. Honnan tudhatnád, hogy mi a best praktiker, ha úgy akarsz lovagolni, hogy nincs a nyereg alatt frissen nyúzott hangyászsün? Persze, hogy a guru megmondja, csak valahogyan mindig berántja a magnó a szalagot, és a legrosszabbkor érzed úgy, hogy azért nem eszi meg a kannibál a komornyikot, mert inas.

És tudod, hogy mi a legrosszabb ebben? A leg szócska, az a felsőfok jele. De nem ezt akartad hallani. Amit hallani akarsz, azt én nem írom le neked, mert az nincs is: nincs megoldás a Szuezi csatorna Makóig történő meghosszabbítására. Nincsen könnyű út. Csak a döglött patkány úszik a csatorna pöceáramának felszínén ellenállás nélkül, de az élő, az mindig küzd, remél.

Most sértődj meg, hogy lepatkányoztalak, totál unpractice módon be is teszek ide egy leiratkozás gombot, hogy ne fáraszd a levelemet a görgetéssel (ő sem ér rá, de te már egy perce ezt olvasod - jó szar érzés lehet).

Végső sorban ha tudnám, mit akartam írni, már kiderült volna, de nyilvánvaló, hogy a levélküldés szükségessége miatt küldtem csak ezt a mailt, érintés, érzéki, csokoládé, jojobás sampon, a magyar tavasz selymes szellője simogassa sokat szenvedett sejhajod.

Lehetne meetupkávésütizés, de nem iratkozol fel rá. A te hibád, hogy vacak neked. Legyél proaktív, szervezz egy konferenciát a nevemben, és akkor a nevemet adom hozzá. A következő levélben küldöm a díjbekérő linkjét, mert nem eljönni nem elegáns, nem célszerű, nem nemzeti, nem nemes, nem érdemes. Döntsük már el, hogy Márki-Zay egy B vagy két BB.

Így is hosszabb lett, mint ha rövidebb lenne, pedig ez már a cleared szöveg. Az a megrendelő, aki kevesebbet fizet, többet kap (marketing-ellentmondás: ha a kevesebb több, akkor a nagyon az új alig? Aligha.)

Csókol az anyagi világ kísértéseivel szakító
Krisztiánod,
barátilag

U.I.: Please fill this short text area with something irressitible to get more clicks from your célközönség.

powered by chimpmail

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál