X     

From: hispan <hello@hispan.hu>
Sent: July 11, 2022 9:30 PM
To: you <you@yourdomain.yourcountry>
Subject: KATA light


Szia Marketárs,

talán te is olvastad már, hogy mindannyiunk kedvenc magyar női neve, KATA, nemsokára megváltozik kicsit, és JÓZSI lesz bel... neeem, csak viccelek. KATA light lesz.

Pánikhullámok söpörnek végig a hazai beszámlázó társadalmon, joggal, hiszen a romlás virágainak oly termékeny táptalajt adó vérzivataros idők közepette MÉG EZ IS!


Van azonban pár lényeges dolog, amik felett a sajtóközlések átsiklottak.

Érdemes észben tartani, hogy a katákat rögzítő állami szerv, a katalógus a továbbiakban is mindenki jogkövető magatartását szemmel tartja.

Az új jogszabály továbbá rögzíti, hogy a katájukat megszüntető szülők december 31-ig külön illeték nélkül térhetnek át a Tímea, Rozália és Mária keresztnevekre, de csak magukat lánynak valló óvodás korú gyermek esetében. E könnyítés duplán érvényes azokra a családokra, ahol van anyakönyvezett Mara nevű gyermek (vagy törzskönyvezett Mara nevű kisállat/haszonállat), nehogy katamarán szituáció jöhessen létre.

Fontos kitétel az is, hogy azok, akiknek katalizátoros a katájuk, tovább üzemeltethetik azt egészen 2023. január 31.-ig, ám a minden reklámhordozóra érvényes négyzetméterenkénti 20 forintos környezetvédelmi adó rájuk is kötelező.

Annak érdekében, hogy a kataklizma elkerülhető legyen és a városok ne teljenek meg eldobott katákkal, az új törvény rendelkezik róla, hogy a régi katákat a Gellért-hegy alatti katakombákban kell elhelyezni.

A törvényalkotó megérti, hogy sokan katatón állapotba kerültek a bejelentés hallatán. Őket arra kérik, hogy a katartikus állapotban levő polgártársaktól merítsenek erőt.



Ha tetszett ez a levél,



bátran küldd tovább barátaidnak és ellenségeidnek is, vagy buzdítsd őket arra, hogy iratkozzanak fel, mert lesz még ilyen merényletem ellened.

U.I.: vajon mekkora "ajándék" webes forgalomra tesz szert az a szerencsés vagy szemfüles magyar vállalkozó, akinek óraboltja rendelkezik a tiktok.hu domainnel?


Ha nem szeretnél lemaradni a következő levélről, itt a tettek ideje:

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál