X     

From: hispan <hello@hispan.hu>
Sent: Jun 01, 2022 3:00 PM
To: you <you@yourdomain.yourcountry>
Subject: [13 plakát] ma nem kell olvasnod


Szia Marketárs,

ezt a hírlevelet elég, ha nézed. Nem kell olvasni.

Történt ugyanis, hogy nemrég látogattam meg az Art Deco kiállítást a Nemzeti Galériában, ami masszívan marketinges tematika.


Miért írok erről levelet neked? Mert a reklámok története egyben a fogyasztók története is: ingerküszöbük, ízlésük, befogadási sebességük lenyomata. Csupa olyan dolog, amiket ma is elemzel, amikor elkészül egy kreatívod.

Olyannyira igaz ez, hogy a kiállítás anyagában olvasható "a hatékony plakát 10 szabálya" minden egyes eleme 1:1 átemelhető a mai PPC anyagokra is. A csatorna változik, de a befogadók biológiai és pszichológiai képességei nagyjából azonosak, így a szabályokat elég egyszer megérteni, és nem hoz zavarba a jövő.

Ha bármilyen szinten van közöd a reklámokhoz, van közöd ehhez a kiállításhoz is. Nem venném el a galéria kenyerét, ezért most csak 13 plakátot hoztam neked a kiállítás jóval szélesebb anyagából.


Tanulni, inspirálódni és kikapcsolódni is erősen ajánlom neked a látogatást.Ha tetszett ez a levél,bátran küldd tovább barátaidnak és ellenségeidnek is, vagy buzdítsd őket arra, hogy iratkozzanak fel, mert lesz még ilyen merényletem ellened.


Ha nem szeretnél lemaradni a következő levélről, itt a tettek ideje:

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál