X     

Tubi Junior

Aka Tóbiás, a zabolázatlan marketingzseni

Tóbiás (futis haverjainak csak Tubi) a minden ügynökségnél és cégnél ingyen dolgoztatott junior marketing assistant, aki belátható időn belül rájön, hogy többet ért az egészhez, mint a főnökei, és alapít egy saját céget.

A tehetség utat tör magának. Csak előbb még dolgoztatják egy kicsit ingyen. Az úgynevezett "inspiráló" céges környezetben, ahol "versenyképes" fizetést ígértek, többnyire nettó elnyomásban, szakmai éheztetésben és ingyenmunkában van része, de mivel még nem volt munkahelye, ezt az állapotot alapértelmezettnek tekinti.

Tubi az anyatejjel és a kölyöktáppal szívta magába a marketinget. Számára az élet egy nagy funnel, amiben minden nap rendületlenül haladunk az esti etetésig és ha szerencsénk van, akkor újraértékesítésként még egy kis maradékos resell is jut. A szemlélete, mely default user-jurney, öreg (25+ éves) marketingesek számára áhított és megszerezhetetlen kincs.

Tubi sejti, csak még nem tudja, hogy miért sikerül minden kampánya és ötlete zseniálisan. Ösztönös direct response sales copywriter PPC manager, aki azonban három hónapos próbaideje alatt nem kap fizetést, hiszen "kivételes lehetőségként profiktól tanulhatja el cégünknél a szakma rejtelmeit".

Tubit nem szabad sajnálni. Nemsokára rájön, hogy pusztán korából, agyának sebességéből és telepített applikációnak változatosságából fakadóan éveken belül annyi pénze lesz, hogy lízingelheti első Tesláját (azzal mégiscsak kényelmesebb sétálni járni). Addig azonban még sok zacskó kakit el kell viselnie a szakmán belül.

<<< vissza a valóságba

A kunkorda büszkeségei:

SUSOGÓS
Brandon

Brandon a brand-felelős a csapatban, logikus is. Megette a maga kenyerét, kövér is kicsit.

KERESZTES
Samu

Samu az IT security staff feje, behatolásvédelmi erdőbenrohangászási szakkutya.

(B)ELMONDÓ
Elmó

Elmó elmondja a történetedet. Storyteller kutya, jó a gyökerekben kiásásában is.

TUBI
Junior

Aka Tóbiás, a zabolázatlan marketingzseni, aki jelenleg fizetés nélküli gyakornok.

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál