X     

(B)ELMONDÓ Elmó

Elmondóemberkutya

Elmó elmondja a történetedet. Storyteller kutya. Hitvallása: ha a csöndnél nem tudsz bölcsebbet, ne szólalj meg. Ha viszont igen, akkor énekelj, mint egy rendes szánhúzó.

A gyökerek számítanak. Egy storyteller sem mesélhet történeted rólad, a brandedről vagy a termékedről úgy, hogy ne lenne tisztában az alapértékeiddel, vagyis azzal, ami táplálja a profit kutyatáp iránti szenvedélyedet. Ez segít, hogy felelős vállalkozóként reggel fel tudj kelni.

A gyökerek... Tele van velük a kutyafuttató, de ne feledd, hogy te is egy gyökér vagy. Gyökérként forrása lehetsz egy csodálatos ügynek vagy márkának, de csak akkor, ha azt jól el tudod mondani. Ebben lesz a segítségedre egy történet, ami megsimogatja a lelkeket, eljut a gazdik pánztárcájához, kinyitja azt és rendel nektek kolbászos ízű jutalomfalatot és cupákcsontot.

Hogy nem tudod azonnal rávágni, neked mi a történeted? Semmi pánik, ezért vannak storyteller ebek. Ilyen vagyok én is. Annak módjára tudom megénekelni a te sztoridat is, ahogy a husky-németjuhász(-shiba?) őseim hőstörténeteit és dicsőséges napjait foglalom epikus értékesítési költeménybe.

<<< vissza a valóságba

A kunkorda büszkeségei:

SUSOGÓS
Brandon

Brandon a brand-felelős a csapatban, logikus is. Megette a maga kenyerét, kövér is kicsit.

KERESZTES
Samu

Samu az IT security staff feje, behatolásvédelmi erdőbenrohangászási szakkutya.

(B)ELMONDÓ
Elmó

Elmó elmondja a történetedet. Storyteller kutya, jó a gyökerekben kiásásában is.

TUBI
Junior

Aka Tóbiás, a zabolázatlan marketingzseni, aki jelenleg fizetés nélküli gyakornok.

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál