X     

subscription form(aldehid)

Neked is komoly probléma a hatályos hazai és uniós jogszabályoknak megfelelően tárolni a feliratkozók adatait? Unod már, hogy a nyakadra jár a hatóság és még a saját jogászod sem hagy aludni?

Mindennek most vége! Nem kell többet a konkurencia névtelen feljelentéseitől, az adatkezelési tájékoztatód hiányosságaitól tartanod! A subscription form(aldehid) egy olyan, forradalmian új online marketinges vegyület, melyet weblapod kódjába csöpögtetve szinte azonnal felhasználóbarát, ellenállhatatlan, az adatokat biztonságosan továbbító és tároló, minden törvényi előírásnak megfelelő feliratkozási felületet (és adatbázist) hozhatsz létre.

Összetevők: 3 kacsacsőr #eztkiírtabeleakódba, 16 táblányi #inkompatibilisadatbázisverzió, 23 szitokszónyi #majdleiratkozikhaakar, 19 napnyi #mégmindigsemmieredmény, 4 pislogásnyi #mennyiakattintásonkéntiköltség

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük kérdezze meg marketingesét, guruját, jógatanárát, csaposát vagy benzinkutasát, aztán tegyen magasról a véleményére.


vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál