X     

adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy kezelem az adataidat.

Amennyiben adataid járóbeteg-ellátásra szorulnak, úgy a kiírt háziorvosi betegfogadási időmben tudok foglalkozni velük. Amennyiben ambuláns ellátásra szorulnak, javasolt a legközelebbi kórház (vagy más, sürgősségi minősítéssel rendelkező betegellátási intézmény) felkeresése, ahol - ha lehetőség van rá - meg kell nevezni a rendes adatkezelőt (engem). Szükség esetén értesítenek, és egyeztetnek velem a kezelés módjáról.

Amennyiben adataid kezelésében gyógyszeres kúrára is szükség van, 2022. január 1.-től már csak elektronikus receptre felírt marketing-orvosságokat adnak ki a patikák (a vény nélkül igénybe vehető csalitermékekre nem vonatkozik ez a megkötés).

Adataid általam való kezelése megkezdésének beleegyezésével, mint ráutaló magatartással elfogadod az általános szöszölési feltételeket és a marketingbeteg-biztosításom feltételeit, melyek tartalmazzák többek között, hogy adataid esetleges maradandó egészségkárosodása vagy elhalálozása esetén - a marketing-felelősségbiztosításomban foglaltak szerint - a felelősség kizárólag Soros Györgyöt terheli. Az Sztk. BTK ABC 1867. évi XXII. nádori-kormányzói-kalaposkirályi rendelet 45§ 12. bekezdés 6. czikkely 12/A pontja értelmében ráutaló magatartás a weboldalamra való ránézés.

Adataid IT biztonsági és mentálhigiénés szakreferense Keresztes Samu lesz.

<<< vissza a valóságba

vicces vagyok, de szoktam dolgozni is (sortörés)
ez az oldal egy sikertelen A-B teszt C eredménye javaslataiddal ne rontsunk rajta tovább, köszi (sortörés)
2022 - 2023 minden jog a hatalom birtokosainál